Cautare

279 de rezultate pentru "eforie slatineanu" (2.81 secunde)
In Mamaia se aflau 7.080 de turisti cazati, aproape 2.300 la Eforie, 3.700 in Navodari si 3.200 la Costinesti, in timp ce peste 2.000 isi petreceau vacanta la Vama Veche.
Astfel, in Eforie Sud, un sejur cu sapte nopti de cazare intr-un hotel de doua stele poate costa intre 270 si 350 de lei, in functie de servicii si perioada aleasa.
De asemenea, printre cele mai aglomerate statiuni s-au numarat Mamaia - cu 17.980 de turisti, dintre care aproape 1.300 straini - statiunea Costinesti - cu 17.750 de turisti, dintre care 250 de straini - si Eforie, cu 17.753 de turisti, dintre care 1.400 sositi de peste granita.
Pana in prezent s-au inscris in program 12 operatori hotelieri, unitatile de cazare fiind situate in statiunile Mamaia (300 de locuri), Eforie Nord (548 de locuri), Neptun-Olimp (100), Jupiter (200) si in Mangalia (50).
Cateva zeci de locuitori din Valu lui Traian, Ciocarlia, Poarta Alba, Medgidia, Eforie si Constanta au aflat, cu stupoare, in iulie 2006, ca au de achitat casei de creditare "Creditcoop", datorii de 50 - 70 milioane de lei, pe care insa nu le contractasera niciodata.
Purtatorul de cuvant al Directiei Apelor Dobrogea - Litoral (DADL), Catalin Anton, a declarat ca sectoarele de plaja Mamaia II, Mamaia VII, Costinesti II, Eforie Nord II si La Steaguri (Neptun) au ramas fara administratori dupa ce firmele care le inchiriasera in 2006 au inregistrat datorii totale de 1,2 milioane de lei prin neplata redeventelor.
Astfel au fost puse sub sechestru doua autoturisme, Chrysler ES si Audi A6, si pe trei imobile, dintre care doua in Constanta si unul in Eforie Sud.
Revista Piata a organizat, in perioada 7-9 mai, la hotelul Europa din Eforie Nord, primul Summit dedicat industriei bunurilor de larg consum din tarile Europei de Sud-Est.
Majoritatea turistilor care aleg pentru concediu aceasta perioada a anului sunt familii cu copii. "Pentru prima parte a lunii septembrie, sunt solicitari multe pentru statiunile Mamaia, Neptun si Eforie Nord.
Drept urmare, propunerea PD-L pentru institutia in cauza cade, iar dezamagitul in acest caz este nimeni altul decat Gigi Chiru, consilier local la Eforie.
Lipsa de lichiditati a afectat o parte dintre investitorii inhamati in acest proiect denumit statiunea Terra, care ar fi trebuit sa se construiasca pe plaja dintre Eforie Sud, 23 August si Costinesti.
1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Sangeorz, Sarata Monteoru, Saturn, Sinaia, Slanic Moldova, Ocna Sugatag, Olanesti, Predeal, Pucioasa, Techirghiol, Tusnad, Vatra Dornei.
Utilizatorul Romned Port Operator SA, care administreaza sectoarele de plaja din Mamaia, Eforie Nord, Costinesti si 2 Mai sesizeaza zilnic Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL) cu privire la curatenia pe plaja.
"Includerea tronsonului este foarte importanta deoarece degeaba faceam autostrada pana la Constanta, iar aglomeratia incepea dupa Eforie Nord", spune directorul general CNADNR.
In rest, mai organizam targuri la Eforie-Sud si Constanta, dar si o data pe luna, la Palatul Sutu din Capitala.
"Prefer sa fac plaja departe de agitatie, asa ca am gasit pe plaja din Eforie Sud coltul meu de liniste, salbatic, care ma astepta.
Pentru a surprinde culorile Dobrogei, elevii din tabara organizata in statiunea Eforie Nord vor urma un periplu prin locuri semnificative pentru aceasta zona, cum ar fi Manastirea Dervent, ansamblul arheologic Adamclisi, Pestera Sf.
Cea de-a 11-a editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est va avea loc in perioada 7-16 octombrie 2016 la CinemaPRO, Cinema Elvire Popesco, Cinemateca Eforie, Institutul Cervantes, Centrul CINETic, DESCHIS Gastrobar, Club Fabrica si Club Control.
Cea de-a douasprezecea editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est are loc in perioada 29 septembrie - 8 octombrie 2017 la Cinemateca Eforie, Cinema Elvire Popesco, Centrul CINETic, Expirat, Apollo111 si Carol 53.
Cea de-a douasprezecea editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est are loc in perioada 29 septembrie - 8 octombrie 2017 la Cinemateca Eforie, Cinema Elvire Popesco, Centrul CINETic, Expirat, Apollo111 si Carol 53.
google-analytics.com